Rekommendationer


Du hittar många rekommendationer som jag är väldigt stolt över på min LinkedIn-profil så titta gärna in där. Här kommer några citat som visar tydligt vad ett samarbete med mig kan leda till:

"säker på att hon kommer ge dig en superstart på vad du än vill nå för mål"

"utmanat mycket av mina sanningar. Det har fått mig att tänka till flera varv, och det har varit OTROLIGT värdefullt"

"hon är suverän på att upptäcka möjligheter som är dolda och kan göra ett låst läge för dig till en energisk väg framåt"

"när jag har Linda som hjälper mig, så lyckas jag leverera bättre och arbeta smartare vilket gör att jag kan öka min omsätttning"

Samarbeten


Wake Me Up coachar ungdomar mellan 16 och 22 år gratis. Den organisationen är det tyngsta skälet till att jag utbilade mig till coach och jag är väldigt stolt över det ideella  uppdraget. 
Läser du detta och vill testa själv, eller tipsa någon som du tror skulle må bra, eller ännu bättre, av coachning finns all info på deras hemsida.


Bara Vanlig skapar möjligheter för att människor med funktionsvariation ska få komma ut och röra på sig. Och lika viktigt, få chansen att träffa nya vänner. Den kombinationen gör att jag är väldigt stolt över att sitta med i deras styrelse. Titta gärna in på deras hemsida om du vill veta mer.