Upplägg

Som företagare: För att du ska komma framåt på ett bra, effektivt sätt hittar vi en fast tid i veckan som blir en del av dina rutiner. Varje möte oavsett om det är irl, på telefon eller digitalt, är en timme.

Jag blir personen som har järnkoll på din verksamhet, följer upp allt du vill och hjälper dig att locka fram det just du behöver för att bli exakt så framgångsrik som du vill. 


Pris:
8.000/månad alternativt 4.000 om du föredrar varannan vecka.

Förutom det upplägget och koncepten längre ner har jag en specialare där priset bygger på dealen vi alltid hade under mina år i musikbranschen. Jag berättar gärna mer i vårt första möte.

Som privatperson: Ta gärna en titt på koncepten nedan och se om något passar dig. 

Som grupp eller team: Kontakta mig så tar jag fram ett skräddarsytt förslag som passar just er. 

Känner du inte att något av det du har läst hittills passar dig skapar vi ett alternativ du känner dig nöjd med under vårt första möte. Oavsett deal och upplägg är det alltid full sekretess i våra möten.

Koncept


Eftersom det fortfarande är relativt ovanligt att bli coachad i Sverige får jag ofta frågan om lite mer exakt vad jag kan hjälpa till med. Just därför har jag skapat några tydliga koncept.

ANTI-SKJUTA-UPP-AKUTEN är perfekt för dig som känner att du skulle få extremt mycket mer gjort om du slutade skjuta upp saker. Min gissning är att du även skulle tjäna pengar på det.


Upplägg:

Intromöte - 30 min där du introducerar mig i din situation

Mötet med min favoritmetod där du hittar lösningen - 60 min 

Uppföljning - max 45 min där vi utvärderar och finjusterar lösningen

Totalkostnad 3.800 (inkl moms för privatpersoner, exkl för företag)

FINJUSTERAREN är en quickfix om du vill ha hjälp att börja passa tider eller någon annan tydligt definierad sak som skulle lysa upp ditt liv att bli av med.


Upplägg:

Vi bokar en timme där jag hjälper dig att justera det du vill. Samma tid veckan efter hörs vi 15-30 min för en uppföljning. Då hjälper jag dig att förstärka ditt upplägg så att det ska funka ännu bättre.

Totalkostnad 2.400
 (inkl moms för privatpersoner, exkl för företag)

HINDERRÖJAREN är kanonbra om du känner att något står ivägen för att du ska komma dit du vill. Jag guidar dig igenom en övning där det blir tydligt vad du behöver ta itu med.


Upplägg:

Vi bokar in en timme. När hindren är definierade avgör du själv om du vill röja undan dem själv eller ta min hjälp. Om du väljer alternativ två pratar vi pris och fortsatt upplägg då.

Kostnad 1.700
(inkl moms för privatpersoner, exkl för företag)

KUNSKAPSKONSERVEN  passar dig som vill få ut mer av det du lär dig. Det kan till exempel röra sig om en kurs på jobbet om du är anställd eller facklitteratur du har läst in och vill implementera.


Upplägg:

Vi hittar en fast tid i veckan där jag hjälper dig att hitta rutiner och motivation, plus bryta gamla mönster. Under fyra veckor i sträck hörs/ses vi 45 min.

Totalkostnad 5.000
(inkl moms för privatpersoner, exkl för företag)

MÅNDAGSÅNGESTELIMINERAREN har jag satt ihop för dig som går ner i energi varje söndag för att det snart är måndag.

Upplägg:

Vi bokar en timme en söndag kväll eller måndag morgon där jag hjälper dig att trolla bort känslan och ersätta den med en ny. Samma tid veckan efter hörs vi 15-30 min för en uppföljning. Då hjälper jag dig att förstärka ditt upplägg så att det ska funka ännu bättre.

Totalkostnad 2.400
 (inkl moms för privatpersoner, exkl för företag)

Fredagsbubblor


Följ gärna #fredagsbubblor på LinkedIn. Varje fredag gör jag en kort filmsnutt där jag delar med mig av ett tips, ett coachningstänk eller något åt det hållet.


Klicka på bilden om du vill se ett exempel.