Om mig, Linda Holmgren

Min absoluta favorit med coachning är att få människor att inse hur fantastiska de är. Att hjälpa andra att lyfta sig själva tycker jag är den glimrande kärnan och jag har döpt mitt bolag till Beyond Imagination för att jag är starkt övertygad om att nästan alla kan lyckas med mycket mer än de tror!


En annan favorit med coachning är att allt fokuserar på härifrån och framåt. Det passar mitt lösningsorienterade sätt perfekt! Hur mycket vår historia än påverkar oss går den inte att ändra så jag väljer att se allt som har hänt som en verktygslåda. En låda jag inte rotar runt i utan bara ber mina klienter hämta passande verktyg från när utmaningar dyker upp där jag misstänker att tidigare händelser kan vara till hjälp.


Jag har jobbat med service i hela mitt liv och älskar känslan i att lyckas göra någon annans dag minst ett snäpp bättre. Det är grunden i allt jag gör och mitt mål med coachande är att öka din livskvalitet oavsett om vi fokuserar på jobbet eller privatlivet. När man mår bra går det bra är ett synsätt jag gillar. 


Titta gärna in på min LinkedIn-profil om du vill veta mer om min bakgrund.


Personkemin är otroligt viktig för mig och hur mycket jag än berättar här kommer du inte kunna känna in om jag är rätt coach för dig. Därför hoppas jag att du bokar in ett kostnadsfritt möte där du självklart inte förbinder dig till att bli min klient.