TEDxGöteborg. Mitt livs stoltaste stund! Innan jag klev upp på den scenen hade jag knappt vågat recencera en bok inför klassen......

Hoppa fram nio minuter om du bara vill se glädjen. Det är långt ifrån en slump att de satte rubriken "A light in the dark".

Glädje är min spetskompetens!

Den vanligaste komplimangen jag får är utan tvekan att min positiva energi smittar, att människor blir glada i min närhet. Den vanligaste feedbacken jag får av mina klienter är att jag har positiva vinklingar på allt.

I sommar har jag sett många som ler utan att leendet når ögonen.Känner du igen dig? Beror det i så fall på att du har mörker i din historia som du inte kommer vidare ifrån?

Min spaning i kombination med att det jag är stoltast över i livet är att jag är genuint glad trots min egen historia skapade denna idén.


FÖR ATT TA MIN HJÄLP BEHÖVER DU

Mod.
Känslan att det är din tur att må riktigt bra nu.


VARFÖR SKULLE JUST JAG KUNNA HJÄLPA DIG

Oavsett vad som har hänt dig kommer jag relativt säkert kunna relatera till din känsla eftersom jag har tagit mig igenom många helveten. Under livets utmaningar har jag samlat på och skapat egna verktyg. De verktygen har jag paketerat i 20 moduler.

Jag kommer självklart inte vara i fokus i våra samtal men jag har listat mina värsta upplevelser i första kommentaren för att du ska veta att jag genuint vet hur det är att må extremt dåligt både psykiskt och kroppsligt.


UPPLÄGG

Du får inte berätta din historia för mig (bara berätta vilket område det gäller) som ett sätt att sluta identifiera dig med det som har hänt. Att må dåligt blir lätt en stor trygghet och jag vill hjälpa dig att hitta trygghet i att du är värd att må genuint bra. Där kommer modet in.

En av alla saker jag älskar med coachning är att den fokuserar härifrån och framåt. Du har garanterat värdefulla verktyg i din historia men vi kommer inte rota runt i den, bara plocka rätt verktyg i rätt situation.

Oavsett hur du mådde nyss kan nu bli bättre. Mitt bolag heter Beyond Imagination för att jag tror att exakt alla kan lyckas med mer än de tror! ✨


VAD KOSTAR DET DIG ATT LÅTA BLI?

Det lät som en enkel fråga men jag gissar att ditt spontana svar är kraftfullt. Använd dig av det när du funderar igenom om du vill investera i dig själv genom att ta min hjälp.

Jag är inte född med superkrafter, hade du träffat mig som liten hade du möt en blyg, osäker tjej. Kan jag kan du! ✨


LANSERINGSERBJUDANDE - som jag har ändrat till att gälla året ut

En timme vid 4 tillfällen, 4 veckor på raken, totalkostnad 4.444.
(Plus moms om du vill att jag fakturerar ditt företag.)
På Da Appy Place i Vasastan i Stockholm eller telefon.


🔴 Detta gäller alltid, men känns extra viktigt att förtydliga här:
Det är 100% sekretess i våra samtal, allt du säger stannar tryggt hos mig.


MINA DJUPASTE MÖRKER

Brand - förlorade nästan allt jag ägde i en brand


Cykelolycka
- ca 1 dm från att dö, olyckan ledde till tre års rehab och operation

Ekonomi
- levt under existensminimum under flera längre perioder

Hälsa
- så sjuk att jag knappt kom ur sängen på ett år


Inbrott
- jag har aldrig fått en så stark kroppslig reaktion som då, otroligt obehagligt att någon/några hade rotat igenom exakt allt i lägenheten


Kärlek
- förhållande med en psykopat & alkoholist

Panikångest
- det är mitt livs största mirakel att jag inte tog mitt liv det dygnet

Rädd
- en av de värsta känslorna som finns, av allt jag har tagit mig igenom är det värst och jag har haft fyra längre perioder i det tillståndet

Skräckfilmsscenario
- polisen dök upp på jobbet för att en person hade sin lägenhet ”tapetserad” med bilder av mig (påklädd)

Utbränd
- en ny chef trasade sönder mig obehagligt fort

Övergrepp
- våldtagen av två män i min lägenhet, den ene var en vän sen fem år och dessutom en branschkollega. Titta på mitt TEDx-prat om du vill få ett starkt intryck av att jag ALDRIG ger upp hoppet oavsett vad som händer!