Coachning


Hur funkar det att vara min klient? 

Mitt mål är att hjälpa varje person så bra som möjligt i varje unik situation och därför har jag inget skräddarsytt koncept. Coachning är mitt främsta verktyg men jag blandar ofta in en dos rådgivning och bollplankande med målet att du ska få en så effektiv väg framåt som möjligt. 

Det är 100% sekretess i våra möten och du kan i exakt alla lägen be mig att bryta och byta spår. Vår tid tillsammans är alltid din tid och det är självklart du som är i fokus.


Min utbildning


Katalyserande coachning är metoden jag är utbildad i hos Gothia Akademi och jag är certifierad via ICF, Metoden innebär att jag hjälper dig att hitta dina svar på vad du vill, hur du ska lyckas ta dig dit och att faktiskt få det gjort. Kraften i att du själv har hittat rätt tankar, ord och idéer är magisk och det skapar en stark motivation!

Att hjälpa andra att lyfta sig själva tycker jag är coachningens glimrande kärna och jag har döpt mitt bolag till Beyond Imagination för att jag är starkt övertygad om att nästan alla kan lyckas med MYCKET mer än de tror!

Fortsätta utvecklas är viktigt för mig. The Science of Well-being är en av mina favoritkurser som jag både rekommenderar den varmt och använder i coachandet.

Fredagsbubblor


Följ gärna #fredagsbubblor på LinkedIn om du vill få en större bild av vem jag är och hur jag jobbar.


Klicka på bilden om du vill se ett exempel. Det dyker upp en ny film varje fredag.

Rockpodden

Gillar du musik och är nyfiken på att få tydliga exempel på hur jag jobbar rekommenderar jag att du lyssnar på när jag gästar Rockpodden. Rock'n'roll-coachen in action!

Du hittar den på alla vanliga poddställen. Klickar du på bilden kommer du till avsnittet på Spotify.