Coachning


Hur funkar det att vara min klient? 

Mitt mål är att hjälpa varje person så bra som möjligt i varje unik situation och därför är jag flexibel i mitt upplägg. Mitt främsta verktyg är coachning men ibland blandar jag in en dos rådgivning, bollplankande och mentorskap om jag bedömer att min erfarenhet skapar en effektivare väg framåt.

Det är 100% sekretess i våra möten och du kan i exakt alla lägen be mig att bryta och byta spår. Vår tid tillsammans är alltid din tid och det är självklart du som är i fokus.


Varför just ledarskapscoach?


När jag körde eget förra gången var Robin Sharma en person jag inspirerades mycket av. Har du inte läst hans "The leader who had no title" är den ett tips. Jag upplever att människor ofta har större utmaningar med att leda sig själva än ett företag och därför fokuserar jag på alla typer av ledarskap.

Är du företagare kommer du gissningsvis lyckas ännu bättre om vi hjälps åt att ta en titt på dina privata utmaningar också. 


Hör gärna av dig om du har någon fråga, du hittar mina kontaktuppgifter längst ner. 


Min utbildning


Katalyserande coachning är metoden jag är utbildad i hos Gothia Akademi och jag är certifierad via ICF, Metoden innebär att jag hjälper dig att hitta dina svar på vad du vill, hur du ska lyckas ta dig dit och att faktiskt få det gjort. Kraften i att du själv har hittat rätt tankar, ord och idéer är magisk och det skapar en stark motivation!

Att hjälpa andra att lyfta sig själva tycker jag är coachningens glimrande kärna och jag har döpt mitt bolag till Beyond Imagination för att jag är starkt övertygad om att nästan alla kan lyckas med MYCKET mer än de tror!

Fortsätta utvecklas är superviktigt för mig. The Science of Well-being är senaste kursen jag har gått. Jag både rekommenderar den varmt och använder den mycket i coachandet.

Fredagsbubblor


Följ gärna #fredagsbubblor på LinkedIn om du vill få en större bild av vem jag är och hur jag jobbar.


Klicka på bilden om du vill se ett exempel. Det dyker upp en ny film varje fredag.

Rockpodden

Gillar du musik och är nyfiken på att få tydliga exempel på hur jag jobbar rekommenderar jag att du lyssnar på när jag gästar Rockpodden. Rock'n'roll-coachen in action!

Du hittar den på alla vanliga poddställen. Klickar du på bilden kommer du till avsnittet på Spotify.